Genieten van comfort en luxe…

Het echte eilandgevoel is bij Koningskaars een pure beleving. Door de ligging aan een prachtige duinenrand ervaart u dit direct bij aankomst. Koningskaars heeft een natuurlijke uitstraling en past perfect in de omgeving. Liefhebbers van rust en ruimte voelen zich meteen thuis!

Uw appartement is comfortabel en luxe ingericht. Dat zit ‘m in details. Wat dacht u van een Italiaanse espresso die u maakt met de Nespresso koffiemachine, de weldaad van luxe bad- en bedlinnen, of een wijntje in de middagzon op uw eigen terras met uitzicht op ongerepte duinen? Dat is genieten…

Maar er zijn nog andere faciliteiten die uw verblijf tot een echte beleving maken. Als gast van Koningskaars kunt u gratis gebruik maken van diverse wellness faciliteiten van het aangrenzende Strandresort Schier. Neem een verfrissende duik in het binnenzwembad. Of doe nieuwe energie op in een 2-persoons binnensauna. Echt bijzonder zijn de 4-persoons buitensauna’s. Deze zijn tonvormig, werken op hout, en zorgen voor een authentieke spa ervaring. Kleedruimten zijn aanwezig, en ter plekke kunt u eventueel ook badhanddoeken en badjassen huren.

Bij de receptie kunt u natuurlijk altijd terecht voor aanvullende extra’s: van het huren van een fiets, tot het bestellen van een ontbijt!

De binnen sauna's

sauna

Het zwembad

zwembad

De buiten sauna's

sauna
schiermonnikoog